Ledningsförändring på Vänersborgs tandteknik

Vi vill med detta brev informera om en ledningsrokad på vårt labb.

Den 1 september tillträder jag Mikael min nya tjänst inom Nordentic som Senior Key Account Manager. Det skall bli både spännande och kul då jag i min nya roll kommer att vara mer ute bland Nordentics kunder genom besök och mässor.

Min roll som laboratoriechef kommer istället att axlas av Malin Harvigsson som arbetat hos oss länge och de senaste åren som vice laboratoriechef med den uttalade intentionen att ta över efter mig.

Precis som Mikael berättat så har jag Malin arbetat här länge både som anställd och som vice laboratoriechef. Jag har en ca 35 år lång erfarenhet inom yrket, så väl som anställd men även som egenföretagare under flera år.

Jag ser framemot att fortsätta driva Vänersborgs Tandteknik vidare i en härlig anda för att kunna ge er kunder den service ni är vana vid, tillsammans med mina duktiga medarbetare.


Nu är det dock snart semester men ni får gärna kontakta oss för eventuella frågor eller funderingar. Vi här från Vänersborgs tandteknik önskar er en riktig härlig sommar så ses vi till hösten!


Med Vänliga Hälsningar Mikael & Malin med personal


Du når oss på:

• Malin 0521-278051 malin@vbgtand.se
• Mikael 0521-278052, 0707-429987 mikael@vbgtand.se

Vill du veta mer?

Ange din Email så kontaktar vi dig inom kort

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.