OM OSS

Nordentic är lösningen för alla dina behov inom tandteknik. Vi är Nordens största nätverk av dentallabb med 12 serviceorienterade lokala labb med hög kompetens och lång erfarenhet. Våra över 300 medarbetare brinner för att göra tandläkarnas vardag enklare och erbjuda den bästa servicen och konsultationen.

Alla Nordentics labb erbjuder full service, och drivs av engagerade personer med stor passion för tandteknik. Kombinationen av starkt samarbete mellan labben och det entreprenöriella drivet av det enskilda labbet gör att vi hela tiden utvecklas och kan erbjuda dig som tandläkare den bästa services.

V

Å

R

A

L

A

B

B

P

R

O

D

U

K

T

E

R

Nordentic har ett komplett produkt- och tjänsteutbud inom fast och avtagbar protetik och ortodonti.
Genom Nordentic får du som kund tillgång till marknadens mest avancerade teknik, heltäckande resurser och ett digitalt kunnande som gör skillnad. Utöver att varje labb är utrustade med avancerad utrustning, har vi ett eget toppmodernt 3D-printingcenter där vi med hög kvalitet kan printa modeller, bettskenor och stålhättor. Vi sätter en ära i att kombinera traditionellt hantverkskunnande med modern teknik.

I TEKNIKENS
FRAMKANT

Utbildning
& lärande

Vi arrangerar både externa och interna utbildningar för tandtekniker och tandläkare som brinner för sitt yrke. Dessutom publicerar vi löpande artiklar för att sprida kunskap och ge möjlighet till vidareutbildning
Nordentics nätverk består av drivna labbchefer och medarbetare. Du som labbägare eller driven tandtekniker som vill bli del av Nordens ledande nätverk får gärna kontakta oss.

Bli en del
av Nordentic

Ett kundcitat kommer här

Kund 1

Ett kundcitat kommer här

Kund 2

Ett kundcitat kommer här

Kund 3