Vill du bli en av oss på Örestad Expodent Åkesson?

  1. Vi söker tandtekniker till vår kbf- avdelning med inriktning på cad-cam.

    Du bör ha tidigare erfarenhet av att arbeta digitalt med design i 3-shape på implantatnivå, men även med den tandstödda protetiken.

2. Vi söker tandtekniker till vår kbf avdelning med inriktning protes/tanduppsättning/färdigställande av bl.a kbf-broar med proteständer.

3. Vi söker tandtekniker/tekniker till vår cad-cam avdelning med inriktning på att ansvara för arbetsplanering och kalkylering till vår Hyperdent dator för utfräsning av kron och bro-konstruktioner. 

För mer info och frågor – maila  gärna anders.folker@nordentic.com  

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor till oss?

Ange din Email så kontaktar vi dig inom kort

Dela denna nyhet

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Se fler nyheter

Lediga tjänster

Tandtekniker till porslinsavdelningen

Kommun: ÖrebroKorta fakta om jobbetOmfattning: HeltidVaraktighet: TillsvidareAnställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Läs mer på arbetsförmedlingen här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24863362

Lediga tjänster

Vi söker CAD-tekniker till Trident Dental Trident Dental i Kalmar

Korta fakta om jobbetOmfattning: HeltidVaraktighet: TillsvidareAnställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer: ArbetslivserfarenhetMeriterande – Produktionstekniker, maskin/verkstad –  1-2 års erfarenhet Utbildning Meriterande– Eftergymnasial utbildning kortare än två år inom

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.