Expeditionspersonal sökes till TIC FRONTLINE.

Share on facebook
Share on linkedin

Vill du arbeta med bland annat kundkontakt? Då är detta är en möjlighet för dig!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning och minst 2 års erfarenhet av yrkeslivet. Troligtvis arbetar du idag med någon form av administration och/eller kör bud.

Vi tror att du är positiv, trivs med att ta ett stort eget ansvar inom en organisation med många kontaktytor och högt tempo. Du är en lösningsorienterad person som vill vara med och bidra till Tic Frontlines förändringsresa.

Vilka är vi?

Tic Frontline är ett fullservicelaboratorium beläget mitt i centrala Malmö.  Vi ingår i Nordentic koncern och producerar allt på den tandtekniska marknaden. Nordentic är Skandinaviens största aktör på den tandtekniska marknaden med elva dentallaboratorier i Sverige och Danmark. Koncernen tillhandahåller ett full-servicekoncept och levererar arbeten till mer än 2000 tandläkare, både inom den privata och offentliga tandvården. Nordentic ligger i framkant när det gäller att implementera nya tekniker och har via vår erfarna personal spetskompetens inom alla tandtekniska konstruktioner och produkter. För mer information om oss se vår hemsida: www.ticfrontline.se

Vi drivs av en gemensam vision: Vi ska få Skandinavien att le!


VAD INNEBÄR ROLLEN?

Du kommer att arbeta med administration, kundkontakt, ta emot inkommande paket/packa upp och distribuera ut till avdelningarna, samt distribuera utgående post/paket. Vid behov även köra och hämta/lämna paket hos våra kunder.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en simulerande miljö. Du kommer att få arbeta med diverse uppgifter tillhörande en expedition.  Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor.

Vi önskar att du:

  • har hög servicekänsla och drivkraft
  • trivs med en blandning av fasta och varierande arbetsuppgifter
  • har en önskan och driv i att vilja lära sig nya saker
  • har erfarenhet av administration
  • trivs att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt
  • har körkort.

Tjänsten är till en början en timanställning som i längden kan övergå till en 100% Tillsvidareanställning. Du kommer att sitta med oss på Tic Frontline i Malmö (Bellevuevägen 46)  

Välkommen med din ansökan/CV till rekrytering.ticfrontline@nordentic.com .  Vi kommer ha löpande urval, med start 1 december.  Skriv gärna ” Expeditionspersonal ”i mejlets rubrik.

Vill du veta mer?

Ange din Email så kontaktar vi dig inom kort

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.