”Beläget i centrala Örebro med fokus på estetik och teknikjobbar vid med den senaste tekniken och den högsta estetiken för dig som tandläkare.”

DIMA ISSA

Laboratoriechef

Vi söker en ny medarbetare

Vi söker en noggrann och erfaren porslintekniker för att berika vårt team i Örebro.

Läs mer om tjänsten

Vi gör ditt leende

Vi är ett fullservice Lab beläget i Örebro med fokus på estetik och teknik. Vi jobbar med den senaste tekniken inom CAD/CAM och tar givetvis emot digitala avtryck, men vi jobbar även analogt med metallkeramik, helkeramik och protes. Implantatarbeten har vi lång erfarenhet av och vi arbetar med alla ledande implantatsystem. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi alltid ett resultat med högsta möjliga kvalitet. Trivsel och arbetsglädje prioriteras på företaget, detta för att vi alltid ska kunna erbjuda en hög personlig service gentemot våra kunder.

Välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad av att jobba med oss, få ett välkomstkit, eller skicka in era digitala avtryck till oss, kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Vi tar emot digitala filer från alla system på marknaden.

Ordersedel hämtar du här.

Vill du beställa material?

Våra
Avdelningar

Modellavdelningen

På modellavdelningen tar vi hand om alla avtryck som kommer in. Här läggs grunden för ett perfekt tandtekniskt arbete, en exakt arbetsmodell är en viktig förutsättning för ett bra slutresultat. Vi väger och mäter upp allt gips och vatten för att få ett så exakt resultat som är möjligt. Endast gipser av högsta kvalitet används. Vi tar även emot digitala avtryck.

Underkonstruktion - CAD/CAM

Vi arbetar med den absolut senaste tekniken och tar fram kbf konstruktioner i translucent zirconia, både helkäkar och delkäkar samt singelkronor. Även om det inte är lika ofta så jobbar vi fortfarande också med traditionell uppvaxning och gjutteknik. Detta p.g.a. att vissa typer av arbeten fortfarande är mer lämpade för det. Målsättningen är att oavsett tillverkningssätt skapar vi konstruktioner som är spänningsfria och absolut homogena med perfekt passform. För att komma till kontakt med oss på CAD-CAM kan Ni maila till fil@jmdentallab.se eller ringa 073 540 21 81

Implantat

Vi arbetar med den absolut senaste tekniken och tar fram kbf konstruktioner i translucent zirconia, både helkäkar och delkäkar samt singelkronor. Eftersom vi endast bränner buccalt ytporslin på dessa så slipper man porslinschippningar och porslinsfrakturer. Dessa konstruktioner lämpar sig väl till bruxare och pressare, endast lite gingivaporslin samt buccalt ytporslin bränns på för att höja estetiken. Vi kan även erbjuda konstruktioner i CoCr eller titan med porslin och helkäkar i titan/akryl.

Estetik och porslin

På vår porslinsavdelning har vi duktiga porslinstekniker med lång erfarenhet. Vi sätter alltid patienten i fokus för att göra vårt allra bästa för varje individuell patient. Vi tar emot patienter för färgtagning och diskussion om form om patienten har speciella önskemål. Det är viktigt för oss att varje patient är nöjd med slutresultatet. Kliniska bilder kan Ni skicka till info@jmcitydentallab.se

Protes

Vi har personal med lång erfarenhet från avtagbar protetik. Här tillverkar vi allt ifrån helproteser, partiella proteser, bettskenor, idrottsskydd, blekskenor och helkäkar i titan/akryl. Vi ser till att använda nyaste tekniken på marknaden och högkvalitativa VITA proteständer.

Om oss

JM & City Dentallab är ett fullservicelab specialiserat på teknik och med hög fokus på estetik. Slutresultatet är mycket viktigt för oss vilket innebär att vi alltid levererar produkter med högsta kvalitet framställda med yttersta precision. Förutom hög kvalitet så prioriteras trivsel och arbetsglädje på företaget, detta för att vi alltid ska kunna erbjuda en hög personlig service gentemot våra kunder.

JM & City Dentallab var tidigare två lab som slog sig samman 2018 men har båda bedrivit dentalverksamhet i Örebro i över 30 år. Labbet har idag 11 anställda med den blandning av kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda en hög leveranssäkerhet.

Vår produktion är uppdelad i olika avdelningar för att skapa ett så effektivt arbete som möjligt. Innan ett arbete lämnar en avdelningen för att överlämnas till nästa så görs noggranna kontroller för att säkerställa kvalitén.

Teknikerna jobbar i moderna lokaler med den senaste teknologin och har toppmodern utrustningen till sitt förfogande. De senaste åren har företaget fokuserat mycket på att utveckla sig inom CAD/CAM för att ligga i framkant.

Labbet lägger även stor vikt vid hållbarhet och miljö, målet är att alltid uppdatera arbetsmaterial som håller en hög standard. Alla material som används är naturligtvis CE-märkta.

Kontakta oss

Kontakt
+46 (0)19-10 77 37

Besöksadress

Ribbingsgatan 11 / 703 63 Örebro

Postadress

Box 1311 / 701 13 Örebro