Corus fortsätter att växa!

Det är med stor glädje vi vill meddela att Corus fortsätter att växa genom förvärvet utav en av Storbritanniens ledande dentallaboratorier, Byrnes Dental Laboratory!

Med detta förvärv går vi in ​​på en ny marknad för att ytterligare konsolidera Corus europeiska fotavtryck och ledarskap som tillhandahåller protetiska konstruktioner till tandkliniker i nio europeiska länder. I och med detta förvärv, kommer Corus att numera kunna erbjuda sina produkter och tjänster i Storbritannien, Spanien, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Sverige, Norge, Danmark och Portugal, i ett nätverk bestående av 74 laboratorier med över 1 650 anställda som totalt servar 13000 tandläkarmottagningar runtom i Europa.

”Detta är ett första steg för oss i Storbritannien med ytterligare expansionsplaner i både England, Skottland, Wales och Irland. Vi strävar efter att integrera välrenommerade dentala laboratorier som leds av lokala entreprenörer, som sedan blir aktieägare och bibehåller den högsta servicenivån till sina befintliga kunder.

Våra strategier förblir intakta, vilket gör att vår familj växer i hela Europa dag för dag.

Vi arbetar som en helt integrerad digital plattform, där tandläkare kan interagera med laboratoriet och patienten, samtidigt som vi säkerställer spårbarheten av ordern som är beställd från kliniken.

 Vårt mål är att alltid leverera effektiva och högkvalitativa produkter och tjänster för att möta patientens förväntningar. Vårt nätverk erbjuder en global lösning till tandläkare baserad på en innovativ och differentierad portfölj av arbetsprotokoll, produkter, tjänster, utbildning samtidigt som vi upprätthåller en nationell och personlig miljö, vilket säkerställer en bättre patienttandvård och upplevelse för alla parter.

Vi är ”avantgarde” på mänsklig skala och ser fram emot att fortsätta vårt arbete med var och en av er när vi går in i nästa steg av expansion”, säger Nicolas Bonnard, VD Corus

Vill du veta mer?

Ange din Email så kontaktar vi dig inom kort

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.