Vi på TIC Frontline drivs av att ge er på kliniken den bästa tandtekniska supporten för en lyckad behandling av patienten.

Vår historik med att alltid vara i framkant på utvecklingen, både i det traditionella såväl som i det digitala arbetsflödet, gör att vi gärna ställer upp med vår kunskap när du som tandläkare önskar det.

Ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss!

Mikael hellman

Laboratoriechef

TIC Frontline
Tandteknikken i Centrum

TIC Frontline – er et fuldservice laboratorie som fremstiller alle på det tandtekniske marked forekommende konstruktioner.

Vores medarbejdere har en stor erfaring på alle områder indenfor tandteknik. Vi er ikke kun et fuldservice laboratorium, vi er et fuldservice laboratorium som sætter tandteknikken i centrum. Det er vi stolte over.

Er du interesseret i at samarbejde med os? Så sender vi dig et velkomstkit eller hvis du sender os et digitalt aftryk. Kontakt os venligst via formularen nedenfor så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi tager imod alle digitale filer fra alle systemer på markedet.

Ordreseddel henter du her.

Vil du bestille emballage m.m?

Vores
Afdelinger

CAD/CAM

Her samler vi alle bærende konstruktioner uanset hvilke materialevalg og fremstillingsmetode indenfor fast protetik.

Her samler vi alle bærende konstruktioner uanset hvilke materialevalg og fremstillingsmetode indenfor fast protetik.
På TIC Frontline arbejder vi med alle på markedet forekommende materialer og fremstillingsmetoder. Pasform, funktion og æstetik samt at vores produkter opfylder patientens krav og ønsker, det er det som vi sætter i Focus. Uanset hvilket materialevalg og konstruktion har vi viden og erfaring til at levere produkter af højeste kvalitet til dig.

Vælger du at arbejde digitalt, tager vi imod digitale filer fra alle kendte intraorale scanners på markedet.
Thomas Andersson: +460765-421225
thomas.andersson@nordentic.com
3Shape adresse til os:
cadcam@ticdp.se

ÆSTETK

For patienten er det facaderne på tænderne som de ser, hvilket tit gør æstetikken til det vigtigste med arbejdet.

Derfor er en stærk følelse for form og farve uvurderlige egenskaber på vores æstetikafdeling. TIC Frontlines æstetiker har lang erfaring og en udpræget kunstneriske sans.
Vi vil at patienten altid skal være tilfreds og stolt af sine nye tænder. Farveprøven kan udføres på vores laboratorie af den tekniker der skal lave arbejdet.

peter.ekendahl@nordentic.com

ORTODONTI

Ortodonti har vi på TIC Frontline valgt at satse fuldt ud på. Dette er en del af tandteknikken som ikke så mange laboratorier arbejder med i dag.

På TIC Frontline laver vi alle forekommende ortodontiske apparaturer og snorkeskinner. Usynlig tandregulering laver vi i samarbejde med Dentline. Hvis du vil behandle din patient med usynlige tandreguleringsskinner, så tager vi imod både digitale og analoge aftryk.

Dentline.malmoe@ticdp.se
Jesper.segergren@nordentic.com

IMPLANTAT

Hos os på TIC Frontline findes et antal af de mest erfarne og kompetente implantatteknikere, de yder ofte konsultation til tandlæger for valg af løsninger og materialer, det hjælper vi gerne med for at øge kundskaben.

Vi arbejder med den absolut seneste teknik og med i stort set alle på markedet forekommende platforme. På materiale siden kan vi tilbyde forskellige maskine fremstillede konstruktioner i Krom Kobolt, Titanium og Zirconium. Den samlede viden og ekspertise garanterer at de som får leveret implantatkonstruktioner fra TICFrontline bør kunde regne med en livsvarig konstruktion for sine tabte tænder.

MODEL

Det er på modelafdelingen som forudsætningerne for laboratoriets succes grundlægges.

Hvis vi ikke laver et godt arbejde på denne afdeling, bliver det meget svært at levere et færdigt godt tandteknisk arbejde.

OURSOURCING

TIC Frontline samarbejder siden mange år med et europæisk ejet laboratorie i Schenszen i Kina.

Vores samarbejdspartner er ISO 9001:2000. certificerede. Med dette samarbejde kan vi tilbyde produkter i høj kvalitet indenfor nogle segmenter til en attraktiv pris. Priserne på de aktuelle produkter finder du i vores Economy prisliste. Leveringstiden er altid 12 arbejdsdage fra vi modtager arbejdet. NB. Det er altid kunden der bestemmer hvis arbejdet skal sendes til Kina. TIC Frontline sender aldrig arbejderne til Kina på eget initiativ. (Undtagen Valplast proteser som ikke laves her hjemme.)
Til alle arbejder som bestilles som ”Economy”, laver vi modellerne her og kontrollerer arbejdet og kontakter tandlægen hvis der er nogle spørgsmål, inden vi sender arbejdet til vores samarbejdspartner. På denne måde garanterer vi kvaliteten på arbejdet og minimerer eventuelle problemer. Eventuelle justeringer laver vi her på vores laboratorie. For Ecomomy gælder samme garanti som øvrige produkter.

anette.jonasson@nordentic.com

PROTESE/BIDFYSIOLOGI

Funktion og æstetik er vejledende når vi fremstiller vores arbejder. Dette gælder ikke mindst på vores proteseafdeling.

Aftagelig protetik er omkostningseffektivt og også mange gange det eneste alternativ for helt eller delvis tandløse patienter.
Vores proteseafdeling præges af en meget lang og stor erfaring og vi kan levere alle slags konstruktioner- aftagelig protetik.
Bidfysiologi er også et område som vi på TIC Frontline har valgt at satse meget på. Dette er en del af tandteknikken som ikke alle arbejder med. Vi laver bidskinner, snorkeskinner, tandbeskyttere og blegeskinner.

STÅL/AFTAGELIG PROTETIK – UNITORS

Vi laver unitors i både Krom Kobolt og Titanium. Vi anvender ny teknik og designer vores unitors digitalt og de bliver derefter fremstillede med laser smeltningsteknik.

Aktuellt

Kontaktpersoner

Caroline Mellgren

CTS ansvalig Danmark
(Customer Technical Support)

Forretningsidé

Tic Frontlines forretningsidé er at tilbyde sine kunder en tryg og stabil partner og en merværdi gældende viden, kommunikation, konsultation og forudsigelighed som værktøjer for at løse alle tænkelige tandtekniske udfordringer.

KVALITET/CERTIFICERINGER

TIC Frontline er kvalitets sikrede samt igennem Nordentic registrerede hos lægemiddelstyrelsen

TIC Frontline er certificerede ifølge kvalitetssystemet Struktur. Struktur er i linje med EU-direktivet MDR.

MILJØ

TIC Frontlines miljøarbejde bestræber sig på at minimere miljøpåvirkning i forbindelse med fremstilling og transport af virksomhedens produkter for at det skal blive så miljøvenligt som muligt. Miljøarbejdet omfatter ikke bare virksomheden men også ved valg af underleverandører hvor det er et væsentligt beslutningskriterium.

Betalingsinformation

Indbetaling af faktura, venligst indbetal kun faktura som I modtager hver måned og ikke jeres følgesedler

Nykredit Bank

Oplys venligst ved betaling:

Kortart: 73

Kreditor nr. 89017114

Oplys venligst fakturanr.

Bud service, Post og levering med DHL

TIC Frontline tilbyder gratis afhentning samt aflevering af vores arbejder med Bring Express (De Grønne Bud) i Stor Københavns området og i følgende postnummer områder: 1000-2500,2600, 2605, 2610, 2620, 2630, 2650,2670, 2700, 2720 ,2730, 2740, 2750 ,2770, 2800, 2820 2860, 2880, 2900 og 2920. Klinikken kontakter selv Bring Express for afhentning alle hverdage inden kl.14.00 på Tlf. 39 12 92 40. samt sørger for at arbejdet er pakket i TIC Frontlines emballage. Bring Express afhenter pakken i løbet af eftermiddagen.

Postkunde

Nyt fra 2021! Vi sender jeres færdige arbejde med DHL for sikker levering, men vi bruger stadigt PostNord når I skal sende jeres arbejde til os på TIC Frontline. Sender du med post, pakker du arbejdet i TIC Frontlines emballage og bruger vores returlabels (erhvervspakke med stegekode) og afleverer pakken på posthusets erhvervs indlevering eller lignende indretning som har postydelser inden kl.17:30, må ikke lægges på almindelig postkasse.

Kontakt
+45 70 20 10 81

Postboks 100 2770 Kastrup

Åbningstider

Man - Fre: 07.30–17.00