”Hos CoDent betyder den individuelle farveprøve og indfarvning på laboratoriet, at vi opnår det mest optimale resultat.
Derfor anbefaler vi at du sender dine patienter til farveprøve på laboratoriet.”

Thomas Bent Thomsen

Laboratoriechef

Nöjda kunder

Codent
Kendt for kvalitet gennem mere end 30 år

Hos Codent betragter vi det som en selvfølge, løbende at følge udviklingen tæt inden for alle dentalprotetiske specialområder. Vi bestræber os samtidig på at implementere den seneste viden og de nyeste teknologier i vores daglige arbejdsprocesser – og i samarbejdet med vores kunder.

Är du intresserad av att jobba med oss, få ett välkomstkit, eller skicka in era digitala avtryck till oss, kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Vi tar emot digitala filer från alla system på marknaden.

Vill du beställa material?

Våra
Avdelningar

Fast protetik

CoDent er leveringsdygtig på alle områder i fast protetik og vi har en stor viden, vi gerne deler med vores kunder.

I de seneste år er der sket en rivende udvikling inden for den måde vi fremstiller tænder på, til glæde for dig som tandlæge og for os som tandteknikere. Udviklingen kræver samtidig et laboratorium, der sætter sig ind i den nyeste teknologi på markedet, vi er altid up front med viden på området.

Oral scanning er et af de områder der er under stærk udvikling. Laboratoriet modtager p. t. filer fra 3Shape, 3M og Sirona. Vi fremstiller selv E-max kroner af alle typer, hvilket gør leveringstiden kortere (se CC48 i skemaet over produkter). Dermed kombineres det bedste fra den digitale verden med den traditionelle måde at fremstille tænder på.

Bidhævningsskinner

​Til patienter med meget nedslidte tænder og bruxister har Codent udviklet en cementerbar kompositskinne.

Løsningen kan anvendes provisorisk for at genfinde den rigtige bidhøjde, eller som en permanent løsning til patienten der ønsker et billigere produkt.

Den anvendte komposit er stærkere end den der anvendes på klinikken. Skinnerne kan cementeres oven på de restaureringer patienten allerede har, så klinikken skal blot rense tænderne og tage et aftryk

Aftagelig protetik

CoDent er leveringsdygtig på alle områder inden for aftagelig protetik.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores kvalificerede proteseteknikere, som vil guide dig sikkert igennem de forskellige arbejdsfaser.

Det er en fordel for dig som tandlæge, at have erfarne teknikere der arbejder tæt sammen indbyrdes, særlig når der skal fremstilles kombinationsarbejder som kræver tæt kommunikation mellem aftagelig og fast protetik.

Under fanebladet video finder du en film der kan hjælpe dig med en Kavo ansigtsbueregistering, samt fremstilling af en kopiprotese.

Nyt tiltag til dig og dine patienter der bærer helprotese!
​I forbindelse med fremstilling af nye helproteser, kan vi tilbyde at fremstille en ”nødprotese” for kun 700 kr.

Protesen vil være en tro kopi af den nyfremstillede protese. Tænderne vil være lavet i tandfarvet akryl, men har ikke samme hårdhed og æstetik som normale protesetænder. Specielt ved immidiate proteser, vil denne nødprotese være en stor fordel, f.eks. i forbindelse med rebasering af protesen indenfor ca. 2-3 måneder.

​Har du yderligere spørgsmål og for nærmere information, ring venligst til William Nielsen eller Søren Ahlmann (+45) 8612 1426.

IMPLANTAT Kroner/Broer

​CoDENT Dentallaboratorium i Århus fremstiller tandimplantater, broer, kroner, proteser og tandproteser.

DENTALLABORATORIUM DER ER FORREST INDEN FOR TANDIMPLANTATER
Lige siden de første implantater blev indopereret i Danmark, har CoDENT Dentallaboratorium været med i forreste linje på området. Implantatarbejde er derfor en naturlig del af vores hverdag. Vi fremstiller alle former for tandimplantater, broer og kroner på vores dentallaboratorium, herunder både immediate og provisoriske restaureringer.

CoDENT Dentallaboratorium bestræber sig fortsat på at implementere den seneste viden og de nyeste teknologier i vores daglige arbejdsprocesser i forbindelse med fremstilling af blandt andet tandimplantater,

​broer og kroner, hvilket naturligvis sker i et tæt samarbejde med vores kunder. Dertil kommer, at vi afholder kurser for tandlæger, klinikassistenter og tandteknikere.

FÅ SPARRING OM TANDIMPLANTATER FRA CODENT DENTALLABORATORIUM
Tandimplantater kræver en grundig planlægningsfase, og CoDENT Dentallaboratorium deltager naturligvis gerne i denne planlægning, hvor vi kan rådgive dig og dine medarbejdere omkring det optimale materialevalg i forbindelse med de forskellige implantatkomponenter, som vi kan tilbyde.

Du er velkommen til at kontakte CoDENT Dentallaboratorium på telefon 86 12 14 26 eller på codent@codent.dk , hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger inden for tandimplantater, broer, kroner, proteser og tandproteser samt anden protetik, eller hvis du allerede nu ønsker at lægge en ordre.

Vilka är vi
på Codent

CoDent er etableret af tandtekniker Søren Ahlmann og siden 2017 ejet af Nordentic, som er nordens største sammenslutning af dentallaboratorier. Hos CoDENT er vi 15 engagerede medarbejdere, der står til rådighed med kvalificeret sparring om den rette tandtekniske løsning for din patient.
Textruta längst ner

Kontakta oss

Mail: codent@codent.dk

Telefon: (+45) 8612 1426

Thomas Bent Thomsen

Laboratoriechef

Jeanette Høgh

Reception

Aftagelig protetik

KBF

Moreno Dei Rossi

Keramik

CODENT

Farveprøvetagning

Hos CoDent betyder den individuelle farveprøve og indfarvning på laboratoriet, at vi opnår det mest optimale resultat. Derfor anbefaler vi at du sender dine patienter til farveprøve på laboratoriet.

Ring og bestil tid så vi bedst muligt kan tage os af dine patienter. Vi tager farveprøver når dagslyset er optimalt.

Mandag – Fredag kl. 09.00 til 15.00

Hos CoDent betyder den individuelle farveprøve og indfarvning på laboratoriet, at vi opnår det mest optimale resultat.
Derfor anbefaler vi at du sender dine patienter til farveprøve på laboratoriet.

Tiden som dine patienter skal afsætte til:

Farveprøvetagning: Ca. 20 minutter

Indfarvning: Ca. 2-4 timer

Hvis du har klinik langt væk og selv tager farveprøver, tilbyder vi gerne vores hjælp. Du og din klinik kan få professionel træning i farveprøvetagning, som tilbydes i samarbejde med en af vores porcelænsteknikere.

Ring og hør nærmere.

CERTIFIERINGAR

Codent är certifierade enligt Sveriges Tandtekniker Förbunds kvalitetssystem Struktur. Struktur är anpassat för dentallab och i linje med EU direktivet MDR.

Leverans

Kontakt
(+45) 8612 1426

Sønder Allé 33 8000 Aarhus C